Важно съобщение!

Важно съобщение!

Уважаеми ученици, родители, учители, граждани.

Информираме ви, че поради обявеното ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ и във връзка с динамиката на обявената пандемия се налага училището да предприеме мерки за продължаване на образователния процес посредством различни дистанционни форми на преподаване.

Силно препоръчваме оставането по домовете с цел недопускане разпространението на заразата. Молим родителите да постъпят с грижа за децата и обществото, като не допускат събиране на децата на групи и излизането им от дома без причина .

Образователният процес ще бъде реализиран посредством различни информационни канали и съобразен с възможностите на участниците – училище, ученици и родители. В момента се разгръща организация на процеса по дигитализация на образователния процес, което ще е предвестник на бъдещото образование , а не временна спасителна мярка.

Молим родителите за съдействие и разбиране в този преходен и нелек момент за всички. Оказвайте помощ и подкрепа, като мотивирате децата да спазват указанията за провеждане на дистанционните часове, за които ще бъде изготвен график. Контролирайте и се интересувайте за получените материали, уроци и упражнения .

Учителите ще се свържат с вас за установяване на най-удобната и качествена форма за предоставяне на материалите. Възможностите са достатъчно разнообразни и разработени в подкрепа на всички деца .Може да се възползвате от познатите образователни платформи, както и социалните мрежи или предложените различни варианти. БНТ2 също ще предоставя образователно съдържание, както и редица издателства и платформи като „уча.се” и др.

Възможностите да осъществяваме контакт и чрез електронния дневник  https://app.onebook.bg/login , В КОЙТО ТРЯБВА ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ , са на Ваше разположение .

Ще отговорим на всеки ваш въпрос по пътя, който ще изминем заедно.

Бъдете здрави и се грижете за здравето на всички, като спазвате препоръките на компетентните органи. Благодарим.

От учителите на ОУ”Христо Ботев”Севлиево

15.03.2020г.